Lundbeck Consulting

Profil

Idèutvikling

Løsning

Kontakte LC

Nettbutikk full av brukervennlige funksjoner

En nettbutikk laget for å implementere og demonstrere ulike funksjoner i LC Tools Shop.
Løsningen tilbyr i tillegg til vanlig salg også abonnement på utvalgte varer. Det er lagt mye arbeid i flyten rundt selve handleopplevelsen og relevante treff i navigering etter varer.

Smokers.no implementerer nettbutikktjenesten LC Tools Shop som er en komplett løsning for netthandel og er lett å tilpasse til ulike konsepter eller legge til ny funksjonalitet ved behov.
Nettbutikken administreres gjennom LC Tools CMS.

En del av et større bilde

Friends For Understanding (FFU) er en norsk ungdomsorganisasjon som er
en del av EU's ungdomsprogram Aktiv Ungdom og samarbeider med andre organisasjoner og medlemmer fra flere land og er godkjent som koordinerende organisasjon innen European Volunteer Services (EVS).

Denne løsningen er en ren presentasjon av organisasjonen og dens aktiviteter.
Løsningen er implementert som En Side Applikasjon og presenterer all informasjon på samme side, som gjør løsningen rask samt intuitivt å finne informasjon.

Unikt

Are Buraas er profesjonell grafiker og er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo. Han leverer unike kreasjoner med en urokkelig fokus på teknikk som få kan måle seg med og har vært involvert som designer på flere prosjekter i Sarpsborg både privat og kommunalt. Han var også hovedkunstnerMånefestivalen 2017 og Forbausende Byfest 2017.
Ingen behandler en boks med spraylakk som Are.

Denne løsningen skal ha fokus på artistens verker så funksjonalitet rundt navigering var veldig viktig og vi endte opp med en bildekarusell for selve bildene. Are har selv laget all grafikk på denne løsningen.
, no