/ Om Meg

Stein Lundbeck

IT har vært veien for meg helt siden min første jobb som teknikker helt tilbake i år 2000.
Design og programmering var noe jeg drev med på fritiden, men det var akkurat det jeg forelsket meg i og jobbet med største delen av karrieren som medarbeider.

Nå jobber jeg for meg selv og holder meg oppdatert gjennom hele tiden utvikle nye prosjekter med ny teknologi og nye design trender. Og lese. Lese mye. Hvis jeg ikke programmerer eller designer så leser jeg om det og kunne ikke tenkt meg noe annerledes.

Jeg liker å lage brukervennlige og effektive løsninger hvor brukeren må bruke minimalt med tid på å forstå grensesnittet og tydeliggjøre funksjoner og logikk. Men et pent ytre holder ikke hvis koden ikke er bra. De fleste løsninger vokser med tiden og da er kodegrunnlaget veldig viktig og jeg leverer ikke fra meg noe som kun ser bra ut.

Kontakt meg:

Siste Tech

ASP.NET Core er et open source rammeverk for utvikling av moderne nettløsninger.

Core passer for alle typer nettløsninger uansett behov og leverer hastigheter helt i toppsjiktet med teknologi som MVC, Razor Pages og Blazor.

Mer informasjon

Serviceavtale

For forutsigbare kostnader knyttet til ditt nettsted gjennom en avtale hvor alle nødvendige tjenester er inkludert.

Du kan tilogmed få utført endringer - uten ekstra kostnad!

Les mer

Erfaring

Med lang erfaring fra web design, UI design og programmering tilbyr jeg kvalitetsløsninger som kjennetegnes ved at de kan utvides etter behov.

Min erfaring garanterer deg en nettløsning du blir fornøyd med og kan bruke i mange år.

Se CV