/ Om Lundbeck Consulting

Synliggjøring på nett starter med å skape et merke som kunden kjenner igjen og en nettside til å være deres ansikt utad. Et enkelt Googlesøk kan bestemme om akkurat deres side kommer på topp - her kommer SEO inn i bildet. Kunden tas med videre på en kortvarig reise: Oppmerksomheten og informasjonen om hva bedriften gjør skal komme frem i løpet av noen sekunder – ellers kan kunden snu i «døren» og gå inn på en annen nettside.

Dette gjør Lundbeck Consulting for din bedrift:

Lundbeck Consulting skreddersyr en totalløsning for deres nettside: Vi tar hele prosessen fra A til Å. Vi bygger hele nettsiden med SEO, eget domenenavn, firma e-post m.m. Hele produktet er leveringsklart for dere innen avtalt tid. Fokuset vårt er å skape en trygg prosess for kunden med god kommunikasjon før, underveis og etter prosjektet. På denne måten får bedriften deres maksimalt utnytte av vår kompetanse og dere får et produkt som kan representere bedriften deres i flere år fremover.

  • Nettside (design og programmering)
  • Prototyping
  • SEO
  • Domene/Host
  • E-post

Med over 18 års erfaring i bransjen er vi eksperter i å kartlegge behov og tilpasse produktet: En nettside er en personlig løsning som skal fange kunden sin oppmerksomhet på en god måte og samtidig reflektere bedriften på en presentabel måte. Nettsiden må ha god innebygget SEO slik at deres kunder kan finne dere på søkemotorer også.

Kontakt meg:

Siste Tech

ASP.NET Core er et open source rammeverk for utvikling av moderne nettløsninger.

Core passer for alle typer nettløsninger uansett behov og leverer hastigheter helt i toppsjiktet med teknologi som MVC, Razor Pages og Blazor.

Mer informasjon

Serviceavtale

For forutsigbare kostnader knyttet til ditt nettsted gjennom en avtale hvor alle nødvendige tjenester er inkludert.

Du kan tilogmed få utført endringer - uten ekstra kostnad!

Les mer

Erfaring

Med lang erfaring fra web design, UI design og programmering tilbyr jeg kvalitetsløsninger som kjennetegnes ved at de kan utvides etter behov.

Min erfaring garanterer deg en nettløsning du blir fornøyd med og kan bruke i mange år.

Se CV