Lundbeck Consulting

System Utvikling | Drift | Rådgivning

Nytt Nettsted

-eller oppdatere eksisterende-
Om du trenger å presentere deg på nettet eller forandre på en eksisterende satsning er prosessen smertefri og rask.

Alle har forskjellige behov. Kanskje trenger dere mye logikk og funksjoner. Kanskje har dere bare behov for en enkel side for å fortelle omverderen om ditt foretak.

Uansett så kommer du raskt på nett uten å måtte forholde deg til tekniske detaljer eller forholde deg til anbefalte standarder.

One Man Band

-og litt til-
Som Senior Systemutvikler med over 20 år i bransjen har jeg lang erfaring med hele prosessen fra behovsanalyse og design til utvikling og til slutt drift.

Jeg utvikler løsninger rundt Kjernefunksjonalitet. Gjennom behovsanalyse og godt samarbeid synliggjøres hva løsningen faktisk skal tilby av funksjonalitet og hvordan siden skal struktureres.

Fordelen med en mann bak rattet er at jeg har full innsikt i din løsning og kan gjøre endringer eller legge til funksjonalitet uten fare for å bryte koden. Det resulterer i en rask og enkel prosess.

Kode

-fordi det betyr mye-
Kode gjør en løsning levende. Jo større løsning, jo mer kode - og du er avhengig av at den takler alle utfordringer. Min kode er smidig og fremtidsrettet. Det betyr at det er enkelt å gjøre forandringer og utvide etter behov.

Hvis du er interresert kan du ta en kikk på koden min her.

Creator: Et eget utviklet rammeverk for responsive nettsider som de fleste av mine løsninger implementerer.


Denne nettsiden:


Web Resource Compiler: Et lite verktøy for kompilerering av SASS og JavaScript filer med Node.js.